Inici Ioga
Ioga

El yoga  és la unió del cos, la ment i l’esperit. També és un estat del Ser a través del qual els elements i les forces que composen l’organisme biològic estan relacionats harmònicament amb els elements del Cosmos.
Quan arribem a integrar aquest estat del Ser experimentem tots els beneficis que ens aporta el yoga: benestar emocional i psicològic, serenitat, equilibri, despertar de la kundalini o de l’espiritualitat, quietud, silenci interior, coneixement del Mestre Intern, vitalitat…
Ens sentim més lleugers, alegres, brollen de manera natural la intuició, la claredat mental, la imaginació, la creativitat, el sentit i el propòsit; prenem les decisions correctes que ens afavoreixen a nosaltres així com a les demés persones involucrades.

El yoga és un camí que ens porta cap a la unió a través de les asanes, del control de la respiració, la relaxació i la meditació. A través d’aquestes pràctiques destinades a interioritzar la consciència, anem integrant l’ essència d’aquest yoga a nivell físic, mental i espiritual.
Aquestes tècniques  desperten la capacitat per evolucionar i per prendre la consciència del Ser, els beneficis també són la millora de la salut física, la claredat mental i al mateix temps s’aguditzen els sentits de la percepció.

La pràctica del yoga és un camí per expandir la consciència, desenvolupar la capacitat per mantenir l’equilibri i la flexibilitat a tots els nivells i àmbits que la vida quotidiana ens pugui mostrar.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies