Inici Reiki (Usui) Reiki - 1ª Nivell
Reiki - 1ª Nivell

Reiki no només és aprendre posicions de les mans per curar a altres i tractar símptomes. Reiki és en primer lloc, un reajustament intern nostre, una preparació per al despertar de la consciència i el desenvolupament com a persona, una manera autèntica de veure'ns tal com som i poder millorar en el que necessitem.

Reiki és un regal que ens donem a nosaltres mateixos. En alguns casos, ajuda a desenvolupar algun aspecte de la nostra personalitat que encara no estàva conclòs, en altres, ajuda a alliberar massa càrregues pesades de les que no sabem desprendre'ns. També hi ha persones que descobreixen la seva espiritualitat innata que s'havia mantingut oculta.

Tot això ens prepara per a ser un canal més pur i innocent, que, tot i que ja ho portàvem en néixer, el vam anar perdent en créixer, oblidant per complet qui som.

L'honestedat amb un mateix et porta a la senzillesa, i la felicitat acaba instal.lant-se en tu de forma permanent; això no vol dir que has arribat al final del camí, tens tota la vida per seguir desenvolupant-te com a ésser humà. Ara es gaudeix del camí moment a moment, valores tot el que t'envolta com si fos part de tu. És ara quan comences a ser tu mateix, veus els condicionaments sense aferrar-t’hi. En aquests moments viure és més fàcil, les teves necessitats es redueixen, perquè ara vius la felicitat des de dintre teu i acceptes la vida tal com és.

Tot això forma part d'un terapeuta de Reiki, que a més de saber fer un bon Reiki, treballa amb si mateix per millorar la qualitat del seu canal.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies