Inici Reiki (Usui) Reiki - 2ª Nivell
Reiki - 2ª Nivell

Avancem un pas més en aquesta evolució individual que ja s'ha començat amb l'anterior nivell. El cos físic, un cop obert a l'energia, es prepara per avançar a través dels pensaments i les emocions, deixant enrere la il.lusió de la personalitat creada i formada només per a nosaltres, necessària per poder aprendre el que necessitaves integrar. Tots tenim mancances d'una o altra cosa, que de vegades podem desenvolupar amb l'edat inconscientment o, a través del sofriment, altres vegades no n’aprenem mai, continuant en la ignorància de la qual ni tan sols som conscients. Un dels propòsits del Reiki, és que siguem conscients de qui som i sortir de la limitació que nosaltres mateixos hem creat i que seguim mantenint perquè no sabem canviar. Els pensaments són necessaris, formen part del conjunt de la ment, encara que la majoria de les vegades es manifesten sense cap equilibri, provocant por, angoixa, ansietat, depressió, patiment, soledat, etc. Totes aquestes vivències són necessàries, es necessiten per avançar quan encara no saps que estàs encaminat cap a ser millor persona. Amb el segon grau, Reiki trenca les programacions que tenim en els nostres pensaments, aquí s’ incorporen símbols de poder que transmuten el cos emocional i mental per poder connectar amb la nostra saviesa interna.

Tot el que desenvolupem en nosaltres, ho transmetem de forma natural, i com a canal de Reiki cal anar netejant el canal per a que l'energia flueixi sense parar. Això ens mantindrà sans físicament i preparats per fluir amb Reiki.

Un cop alliberats de les pautes de comportament negatives, estem predisposats a fer créixer fàcilment els atributs divins de la Compassió, la Caritat, la Misericòrdia, l'Amor cap a tots els éssers del planeta i l'Univers. Tenim tant d’Amor dins nostre, que esperarà amb paciència infinita el seu moment per sortir.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies