Inici Reiki (Usui) Reiki - 3ª Nivel
Reiki - 3ª Nivell

La terra i el sistema solar estan rebent un feix de llum que és energia i informació que procedeix del centre de la Galàxia i està provocant un augment de la vibració del planeta, a més de les ones cerebrals i les cèl lules de les persones, que s'estan posant en ressonància i equilibri amb la nova freqüència del planeta ocasionant grans canvis en el comportament com:

1.    Comprensió i tolerància.

2.    Por i destrucció.

En ambdós casos, s'aprenen les lliçons necessàries de l'evolució de la consciència, que és la manifestació del cel i l'infern simultàniament.

Per això en aquest temps en que estem vivint tot passa més de pressa, això vol dir que els nostres canvis interns i la seva assimilació requereixen menys temps que abans.  Hi ha persones que, properes a connectar amb la seva espiritualitat senten un dolor profund en l'ànima, creient estar perdudes com en la nit més fosca. És com un espai buit on es troben temporalment, esperant que s'obri la porta on la claredat i l'estar present en un mateix els espera.

De vegades, aquest pas o canvi de freqüència pot semblar molt llarg en la seva espera. Algunes persones ni tan sols saben el que els passa. D’altres tenen l'avantatge de sostenir-se mentrestant en alguna persona que està més avançada i els ajuda mentre es completa el procés natural. No obstant això, moltes persones poden portar anys en aquesta espera confusa sense trobar la sortida.

Hi ha persones que els costa molt simplement canviar una cosa per una altra ja que les creences que tenen no les deixen avançar.

El fet tan senzill que té canviar el que et fa mal pel que et fa feliç manté a molta gent encara en la frustració. La por és l'únic que no et deixa avançar, i és la freqüència que estem deixant enrere.

El Reiki és present en la freqüència més alta, que és l'Amor sense condicions, sense preguntes, sense qüestionar-lo. Tot és benefici, perquè el que et dono a tu, és a mi mateix a qui li dono, tu ets part de mi, ja no veig diferències, només ets una extensió de mi.

En aquesta freqüència només hi ha bellesa miri on miri, i en aquesta vibració irradies tot el que t'envolta ajudant a evolucionar més de pressa.

El Tercer Nivell de Reiki canalitza aquesta vibració per a tothom qui ho demani perquè és il limitat, capaç de generar profunds canvis en qui ho sol.liciti, i ajudar a d’altres, que així ho vulguin, a sortir de la foscor on es troben.

En aquest nivell, Reiki no només ajuda a nivell físic, mental-emocional, sinó que sana a nivell de l'ànima canalitzant gran quantitat d'energia superior als altres nivells.

Cada ú sap des del seu interior quan és el moment de seguir avançant. El Tercer Nivell de Reiki és un pas més cap endavant, la resta ho has de fer tu, comprometre't amb tu mateix, recolzar-te en tot, sense oblidar-te mai de tu. Tu ets el principi de la Bondat, la Compassió, la Tolerància que et porten a l'Amor i la Pau que transmets en tot moment.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies