Inici Reiki (Usui) Reiki - Maestria
Reiki - Mestria

És el conjunt de tots els nivells de Reiki. Activem el nostre record des del començament de forma breu, quan encara no havíem fet el 1er. Nivell.

El 1er. Nivell suposa un moviment energètic important, és com el començament del viatge que et porta a casa, de tornada a qui realment ets. Comences a alliberar el que tu no ets, a sanar i a moure la teva energia, en l'aspecte físic, preparant-te per deixar lloc al 2on. Nivell, que et porta més enllà de la ment, de les emocions, els sentiments, aquest laberint on tots ens perdem en pensaments que ens treuen el son de vegades, o no ens permeten tenir claredat quan hem de prendre decisions, fins i tot poden arribar a ser tan repetitius, que no ens deixen viure i ens poden portar a una malaltia.

El 2on. Nivell et porta més enllà, on tot queda dissolt i en un equilibri harmoniós amb tu mateix i amb tot, et prepara el camí que et porta cap al teu Mestre intern.

En el 3er. Nivell ja estàs predisposat per a que es desenvolupi de manera natural la teva espiritualitat, que la tenim tan ben guardada com un cristall preciós, que ara tens més fàcil accés a descobrir una altra vegada.

Fins a arribar aquí es superen molts obstacles, sempre superables, encara que ens sembli que no és possible, sempre acabes arribant, ja que és el teu camí. Els Treballadors de la Llum són guiats a despertar i ajudar els que van darrere, alguns desorientats, altres perduts i altres sumits en una foscor molt profunda. El Reiki allibera la nostra essència, tan subjecte a condicionaments adquirits i allunyant-nos de qui veritablement som. Éssers amb una capacitat d’ Estimar inimaginable, que està a la nostra disposició, esperant ser descoberta per nosaltres.

La Mestria de Reiki et dóna l'oportunitat d'ensenyar i mostrar el camí que has descobert, preparar altres persones i així seguir ajudant a més i més éssers que necessiten de la teva orientació per poder seguir ells sols.

Cada vegada són més les persones que tenen inquietuds i, cansades de la infelicitat que viuen dins d'ells mateixos, decideixen recórrer aquest camí, descobrint així que la vida és més senzilla del que fins ara coneixien, alliberant així la il.lusió del sofriment.

Amb Reiki descobreixes que només tu ets responsable de la teva vida, ja no culpes a ningú, ni a res, saps que la persona que més t’ Estima en aquest món no et pot donar la felicitat que tu vols. Saps que per Estimar a una altra persona, primer has hagut d'aprendre a Estimar-te a tu mateix, això sí, pas a pas descobrint qui ets. És l'aprenentatge més bell que l'ésser humà pot experimentar. Ara ensenyes Reiki als altres, mostrant la prosperitat que som tots.

La Mestria de Reiki és per a aquelles persones que estan disposades a canviar la vibració del planeta a través de l'Amor, facilitant a altres que puguin fer el mateix.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies