Inici Psicoteràpia i treball energètic
Psicoteràpia i treball energètic

Acompanyament a les persones en els diferents trànsits de la vida. L'últim sembla el més tràgic, però al llarg del cicle vital passem per canvis interns i externs, pèrdua d'éssers estimats, o simplement ens preguntem quin sentit té tot això i perquè hem vingut a aquest món, en els que ens abandonen les forces per continuar endavant i ens sentim vulnerables.

Aquest acompanyament es realitza mitjançant la psicoteràpia combinada amb altres eines que treballen a nivell energètic (Tècnica Metamòrfica, Homeoespagyria etc.)

Tècnica Metamòrfica

Durant els nou mesos de la gestació s'estableixen els potencials de la vida humana. Mitjançant el treball sobre els punts reflexes de la columna en els peus, mans i cap s'alliberen les energies bloquejades durant aquest període prenatal, afavorint el procés de transformació a nivell de ment, cos i esperit.

Homeoespagyria

S'engloba dins de les homeoteràpias. Nodreix i estimula els propis mecanismes de defensa del pacient. S'utilitzen matèries primeres (vegetals, minerals i metalls) processades mitjançant una alquímia artesanal i es subministra en concentracions molt baixes, semblants a les que actuen les pròpies molècules reguladores de l'organisme: hormones, neurotransmissors, etc.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies