Inici Tècnica Amawtica
Tècnica Amawtica

Tècnica corporal, enfocada a la informació genètica
Tècnica dels savis (xamans) andins

La paraula Amawta significa “Saviesa”. El nostre cos neix savi i amb el pas del temps queda interferit pels patrons genètics. Aquesta tècnica és el resultat de diferents tècniques enfocades a “tallar” part de la informació genètica- ancestral que porten les nostres cèl·lules i que ens limiten tant mentalment i emocionalment com físicament, incapacitant-nos per viure de manera plena com a éssers individuals.


La Tècnica Amàwtica ens ajuda a deslligar-nos de patrons i condicionaments establerts per poder desbloquejar-nos i així aconseguir un bon estat de salut integral.

Les nostres cèl.lules porten tota la nostra informació genètica familiar i ancestral. Amb el desbloqueig d’aquesta informació alliberem els nostres patrons del passat, sanant malalties físiques i psíquiques i potenciant les nostres virtuts i força interior per seguir lliurement la nostra vida.

La tècnica és un conjunt de diferents mètodes: craneosacral, osteopatia i quiroteràpia, permetent a través del tacte, connectar amb el do innat per accedir als arxius genètics.

Aquesta tècnica està indicada per a tot tipus de dolències: Físiques (lumbàlgies, ciàtica, dolor i tensió muscular…..) així com depressions, ansietat, insomni, fatiga crònica, pors, baixa autoestima, etc….., així com per a tota persona que vulgui sanar patrons de conducta del passat i viure més lliurement.


Terapeuta: XAVI SÁNCHEZ

Durada aproximada de la sessió: 1h.


 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies