Inici Diagnòstic Xamànic
Diagnòstic Xamànic

Escolta els missatges de la teva ànima

És una interpretació del camp magnètic, de la bombolla lluminosa i de les experiències viscudes i per viure de la persona.

A través del llibre de l’ànima revisem totes les experiències que hem vingut a experimentar en aquesta vida. No es tracta d’un mètode predictiu, és l’accés a un estat acreixentat de consciència on s’obtenen revelacions de la nostra vida actual, dinamitzant tots els nostres processos.

Amb la percepció del camp magnètic que ens rodeja, i depenent de la seva configuració energètica i colors, plasmem l’essència més rellevant del nostre procés personal, espiritual, sentimental, energètic i kàrmic.

En definitiva és una teràpia que té un gran impacte en la nostra energia i ens ajuda a reconèixer les nostres pautes de vida, a identificar i eliminar els nostres bloquejos interiors i concretar els nostres objectius de vida. El diagnòstic xamànic és una eina perfecta per endinsar-se en el meravellós món del coneixement personal i per saber les pautes de vida que hem de seguir.

Es dóna veu a l’anima del consultant a través dels seus aspectes de consciència més elevats, els que anomenem freqüentment guies i mestres.


Durada aproximada de la sessió: 1 h.


 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies