Inici Hipnosi / Regressions
Hipnosi / Regressions

Hipnosi Clínica

La nostra ment és un gran processador de dades i d’imatges. Aquesta ens indica dia a dia com hem de comportar-nos seguint una sèrie de patrons a partir d’uns aprenentatges, que de vegades són erronis i que ja no ens serveixen a la nostra vida actual, però que sovint no sabem desprendre’ns-en, encara que som conscients que no són bons per a nosaltres.

Amb l’ajuda de la Hipnosi Clínica, podrem canviar aquests processos que ja no ens serveixen per uns de més adequats, sempre partint dels nostres recursos i principis que tenim però que no sabem utilitzar prou bé.

La Hipnosi pot fer que diverses situacions o records que ens fan mal deixin de molestar-nos i ens impedeixin disfrutar de la vida i el poder sentir-nos bé.


Com es desenvolupa una teràpia d’Hipnosi Clínica?

La teràpia d’Hipnosi consisteix en una relaxació profunda guiada mitjançant tèniques de relaxació i a través d’una serie d’auto visualitzacions, per poder adentrar-nos més fàcilment en el subsconscient, i averiguar què és allò que està bloquejant-nos i que ens impedeix portar una vida satisfactòria.

D’alguna manera el conscient s’inhibeix i el subsconscient prèn el control.

És important saber que el/la pacient sempre està conscient en qualsevol moment i no farà res que no vulgui fer.

La Hipnosi et pot ajudar en:

Qualsevol tipus d’addicció (per ex: deixar de fumar), ansietat, millorar l’autoestima, inseguretats, pors, fòbies, depressió, dolors crònics, estrés, ajuda a l’hora d’estudiar, exàmens, insomni, problemes per aprimar-se, regressions a vides passades, etc…

 

Durada aproximada de la sessió: 1 h.


 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies