Inici Astrologia / Carta Astral
Astrologia / Carta Astral

L’Astrologia es remunta a milers d’anys enrera. Aquesta disciplina mil·lenària ens ajuda a comprendre d’una manera psicològica i espiritual com és una persona, tot a través dels moviments cíclics del Sol, la Lluna i els planetes del Sistema solar.

L’Astròleg, d’unes dates concretes de la persona construeix la Carta Astral és com una fotografia de la persona on depenent de la situació dels planetes respecte la terra i la influència d’aquests en la persona, marca els camins que ha de seguir amb les oportunitats i habilitats i també amb les dificultats i proves que ha d’assumir i aprendre a superar per avançar a la vida i poguer evolucionar.

A través de la Carta Astral es pot esbrinar la manera de ser d’una persona, com es mostra i com actua en determinades àrees de la seva vida com pot ser la feina (la vocació), l’amor, la família, l’ economia, l’amistat, els estudis, la salut, etc… i veure quines són aquelles habilitats que es tenen i no es saben aprofitar i quins són els punts febles i les trabes que tenim per saber enfrontar-nos-hi. I també es pot fer una predicció del que pot anar passant en la vida de la persona i així intentar millorar i superar-nos dia a dia

 


 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies