Formació en Constel·lacions Sistèmiques i Familiars

Durada 1 any (D’ octubre a juliol)

La formació és principalment vivencial tot i que s’impartirà una base teòrica on aprendrem els ordres de l’amor, com actuen i com aplicar-los a les constel·lacions i a la nostra vida. També com treballar amb persones, amb empreses, amb escoles i amb teràpia individual.

Tot i així la part més important és que cada un dels alumnes podrà experimentar i aplicar a ell mateix i en les pràctiques amb els altres companys aquestes eines.

Perquè un sol any

En realitat una de les parts importants de la formació és veure constel·lacions, la majoria d’escoles dediquen tot un any a aquesta tasca. La nostre proposta vol ser flexible. Hi ha un curs teòric-practic d’un any de durada.
L’assistir als tallers de constel·lacions us ho podeu organitzar els dies, llocs i horaris que us vagin bé. Tota la participació als tallers de “l’art de viure” serà gratuïta, i si desitgeu anar a altres tallers a veure altres constel·ladors, només portant un certificat d’hores se us comptarà per a la formació.

A qui va dirigida aquesta formació

  • professionals d’ajuda, Gestaltistes, Psicòlegs, Coachs, professionals de PNL, Educadors, metges, professionals de la Salut, Terapeutes Naturals, treballadors Socials, Consultors, RRHH, persones que treballin en qualsevol de les àrees Familiar, Educatiu, Empresarial i Social.
  • A persones que es dediquin al món de l’empresa: per a problemes financers, d’organització, lideratge, lleialtat, estructuració de responsabilitats, cohesió en els equips de treball.
  • A qualsevol persona que desitgi fer un treball personal profund. O que desitgi treballar els seus propis assumptes conflictius. Tant si són amb la parella, els fills, els pares, germans o qualsevol situació en general.

Un cop realitzades totes les hores es donarà un diploma acreditatiu del programa de la formació. Amb un total de 250h (140 del curs + 110 de participació en tallers)

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies