Constel·lacions familiars

De vegades tot i que ens esforcem en resoldre una situació, un conflicte, una manera de ser, una malaltia…, el problema persisteix. Potser persisteix degut a la causa i la solució esta més enllà de nosaltres, de vegades arrosseguem implicacions dels nostres avantpassats, de la nostra família.

Es diu que el 70% dels problemes psicològics que ens afecten a tots venen de la nostra historia i relació familiar. El fill, per amor cec, adopta reaccions i suporta càrregues que li dificultaran la vida d’ adult.

Durant la constel·lació l’ origen del desordre surt a la llum; de manera admirable i sorprenent, la veritable història de la família, l’ origen del problema o la dinàmica que causa el sofriment es manifesta i expressa amb claredat. i, si es donen les circumstàncies apropiades, es corregeix en el mateix moment

Aquesta Teràpia es diferencia de les altres per la seva extrema rapidesa. En una Constel·lació (d’ una duració mitja d’ entre ½ i 1 hora) s’aborda el tema causant del problema presentat i el facilitador va guiant a les persones fins una constel·lació final on cada qual accepta la seva responsabilitat i troba el seu lloc.

En les constel·lacions no sols s’expliquen i resolen casos individuals, sinó que també ens permeten comprendre les lleis invisibles que regeixen les nostres relacions i la vida, i així poc a poc aplicant-les en el dia a dia anar tenint una vida millor.

Resulta sorprenent la quantitat de problemes que poden tenir una arrel sistémica.

  • Problemes de parella (actual, passada, "mai trobo l’ adequada",...)
  • Problemes amb els fills Problemes amb els pares o germans.
  • Malalties i altres problemes físics Addiccions (drogues dures, tabac, alcohol...)
  • Problemes de relació amb el sexe oposat
  • Destins difícils (morts prematures, avortaments, assassinats, persones recluïdes...)
  • Abús sexual
  • Auto-sabotatge per no aconseguir èxit econòmic, professional, o personal
  • Problemes en l’ empresa
  • Altres temes (Adopcions, estafes en herències, tendències suicides, anorexia, bulimia, problemes sexuals...)

Les Constel·lacions Familiars t’ofereixen l’ oportunitat d’allibertar-te de les obligacions inconscients que es van transmetent de generació en generació, iniciant així un procés de profunda sanació

 

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies