Cursos i Formació en

La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf

L’Art d’escoltar el cos i la vida

Amb la Sonia Campos Magallanes

Curs 2016 - 2017

Cursos i Formació avalats per l’Acadèmia de l’Ànima d’Eric Rolf

La Medicina de l’Ànima és l’art d’escoltar el cos i atendre el que la vida ens posa davant a cada moment. És una nova visió que ens ensenya a transformar i a sanar, aprenent a ser conscients de com som els creadors i artistes de la nostra vida.

Els símptomes o malalties són manifestacions externes d’esdeveniments interns.

Els missatges del cos estan relacionats amb aspectes de la teva vida que no estàs vivint amb plenitud: emocions que reprimeixes o aspectes que no et permets expressar. I tot el que reprimeixes segueix creixent dintre de tu. Són com forces en direcció contrària.

Quan es manifesta una dolença o una malaltia, hi ha una part nostra que vol expressar-se, comunicar-nos alguna cosa, i podem utilitzar aquesta comunicació per obtenir una major qualitat de vida.

La Medicina de l’Ànima t’ensenya, a més de sanar el teu propi cos, a tindre una vida més saludable, més abundant, més alegre, aprenent a utilitzar la intuïció i a escoltar el llenguatge de la vida.

És una formació flexible, on pots fer formació continuada o tallers solts, doncs cada un té el seu propi sabor.

Els cursos t’ofereixen les eines per aplicar els principis de La Medicina de l’Ànima al teu dia a dia, amb exercicis pràctics i senzills.

Transformació: Consciència, acceptació i acció

És per conèixer-te més a tu mateix, sanar aspectes físics i emocionals, millorar la teva vida en tots els àmbits, i dissenyar i viure la vida que desitges.

Pots assistir indistintament a qualsevol de les ciutats on s’imparteixen els cursos, segons la teva disponibilitat, en tots els casos comptarà l’assistència per a l’obtenció dels certificats d’assistència a la formació avalats per l’Acadèmia de l’Ànima d’Eric Rolf.

                                            AGENDA 2016

 
01/10 
Sabadell Creences, creadors o víctimes?+info
08/10 Barcelona  
05/11 Sabadell  El Codi del Cos, quan el cos et parla +info
12/11 Barcelona
                                           AGENDA 2017
14/01 Sabadell Malalties Originals  +info
21/01 Barcelona
04/02 Sabadell  La Intuïció, l’idioma creatiu interior +info
11/02 Barcelona
04/03 Sabadell Miralls, la vida et parla a través de les persones + info
11/03 Barcelona
01/04 Sabadell  

Esdeveniment Llavor: L’origen del símptoma o malaltia + info

06/05 Sabadell Numerologia de l’Ànima, coneix la teva essència + info
13/05 Barcelona
10/06 Sabadell  Intuïció i Pràctiques de Sanació: el Metge de l’Ànima + info

 

Es farà entrega de certificats d’assistència als assistents a la formació.

Horari: dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h

Aportació: 50€ per curs. 

 

Dirigeix i imparteix: Sonia Campos Magallanes

Terapeuta i formadora en La Medicina de l’Ànima, deixebla d’Eric Rolf des del 1999 i avalada per l’Acadèmia de l’Ànima. Terapeuta corporal i Clown.

 

 

A qui va dirigit?

Aquesta formació va dirigida tan a qui vulgui sanar-se i conèixer-se millor a si mateix, amb una vida més saludable, més abundant, més alegre, i més feliç, i connectar amb el seu propòsit de vida; com a terapeutes que desitgin aplicar aquest mètode com a complement a les seves teràpies.

 

Informació i inscripció:

Fix: 93 727 93 08
Mòbil: 615 44 34 51
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Centre el Camí
C/ Jardí, 11  1er A
08201 Sabadell

 

 

Testimonis

 

Sonia Campos transmite muy bien la visión, información, experiencia y buen humor que forman la esencia de La medicina del Alma.

 

   Eric Rolf

 

Los talleres de Sonia te hacen conectar con tu esencia, con tu alma. Aprendes a soltar, expresarte, a reír y sobre todo a escucharte, para poder escuchar a los demás. Son divertidos, dinámicos y muy comunicativos

 

   Constanza

 

Sonia en sus cursos me ha dado un enfoque muy practico, directo didáctico y divertido para aplicar la Medicina del Alma en mi vida diaria. Muy recomendable!

 

   Elisenda

 

Llevo más de diez años siguiendo a Eric Rolf y recomiendo a Sonia Campos como una excelente transmisora de sus enseñanzas y del paradigma de la Medicina del alma.

 

   Javier Barrios

 

La formación me ha aportado nuevos recursos y capacidades como terapeuta. También me ha abierto nuevas puertas en la indagación y descubrimiento de mi personalidad. Los talleres han sido muy prácticos, vivenciales, y se ha creado una energía de amistad y afecto en el grupo, con Sonia y con Gala. Gracias desde el corazón

 

   Toni Moreno

 

Para mí el conoceros ha significado conocerme a mí y conectar conmigo. También aprender a entender a los demás y mejorar la relación. Seguir la formación con vosotras es sinónimo de diversión y buen humor, aparte del aprendizaje. Siempre quedan ganas de otra más.

 

   Paqui Ruíz

 

 
Copyright © 2020 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies