La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf

Creences, som creadors o víctimes?

1 Octubre Sabadell  i  8 Octubre Barcelona

Creem les nostres pròpies experiències o en som víctimes?

Els esdeveniments externs són una metàfora de les nostres creences interiors, de la nostra manera de veure la vida i del que sentim a través d’elles.

Les creences estableixen les estructures de la nostra manera de viure. A través de les nostres creences ens relacionem amb el nostre entorn a través d’un filtre de percepció. Moltes d’elles són limitacions i ens impedeixen viure, expressar o sentir alguna cosa en la nostra vida.

Les nostres experiències es creen a través de les nostres creences i expectatives i posem límits a les nostres experiències i emocions.

El que sents i penses afecta al teu cos i si bloqueges aquestes emocions el cos et parla, et crida l’atenció en forma de símptoma o malaltia.

Els missatges del cos estan relacionats amb algun aspecte de la teva vida que no estàs vivint amb plenitud, alguna part teva que no estàs expressant.

A través dels símptomes que manifestem podem explorar les creences que els originen i conèixer-te més a tu mateix i així sanar aspectes físics i emocionals.

Hi ha un punt on creure i crear és el mateix.

 

El curs inclou Aliments de l’Ànima: Respiració conscient, meditació, moviment corporal conscient, humor i riure.

 

“Practicant els Aliments de l’Ànima te’n recordes de tu, connectes amb tu mateix i un realment pot viure la vida que dessitja viure.”

 

 

Imparteix: Sonia Campos Magallanes, terapeuta i formadora en La Medicina de l’Ànima, deixebla d’Eric Rolf desde 1997.

 

La Formació en La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf és una formació flexible, on pots fer la formació continuada o bé tallers solts, doncs cada un té el seu propi sabor.

 

Horari: dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h.

Aportació: 50€

Informació i inscripció:

 

Fix: 93 727 93 08
Mòbil: 615 44 34 51
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

 

Sabadell: Centre el Camí. C/ Jardí, 11, 1er A
Barcelona: Centre el Camí . C/Consell de cent, 446 Entlo 2ª  (Esquina c/ Nàpols)

 


 

 

 

 
Copyright © 2020 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies