La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf

 Malalties Originals,
els contextos creatius dels símptomes

14 de Gener a Sabadell i 21 de Gener a Barcelona

Els símptomes són una forma de comunicació, una crida d’atenció, i quan donem atenció a la part de la nostra vida que està implicada i acceptem els canvis indicats, el cos es cura i també sanem els aspectes emocionals que condicionen la nostra experiència de vida.

La vida ens parla en veu baixa, i si no escoltem va pujant el to de veu fins que ens dóna un crit, que és el dolor, la malaltia o fins i tot algun accident.
La vida et parla, i sovint no la volem escoltar. A vegades ens sembla que no l’entenem, però perquè estem escollint escoltar el nostre ego.

Estem aquí per escoltar, sentir i donar; i l’absència d’aquestes activitats fa que anem d’esquenes en el nostre camí de vida.

Les “Malalties Originals”, o contextos creatius de la malalties, són com camps de cultiu on poden créixer el que coneixem com a malaltia.

Totes les malalties que coneixem estan arrelades amb un o més d’aquests camps de cultiu (“Malalties Originals”) que són maneres de moure’ns, de sentir i d’escoltar, que van en direcció oposada al nostre propi propòsit de vida.

Veurem quines actituds fan que sembrem una malaltia, i aprendrem un nou context més ampli d’entendre la vida, on no només sanem els aspectes físics, sinó també totes les àrees de la nostra vida.

 

El curs inclou Aliments de l’Ànima: Respiració conscient, meditació, moviment corporal conscient, humor i riure.

 

“Practicant els Aliments de l’Ànima te’n recordes de tu, connectes amb tu mateix i un realment pot viure la vida que dessitja viure.”

 

Imparteix: Sonia Campos Magallanes, terapeuta i formadora en La Medicina de l’Ànima, deixebla d’Eric Rolf desde 1997.

 

La Formació en La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf és una formació flexible, on pots fer la formació continuada o bé tallers solts, doncs cada un té el seu propi sabor.

 

Horari: dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h.

 

Aportació: 50€

 

Informació i inscripció:

 

 

Fix: 93 727 93 08
Mòbil: 615 44 34 51
Correu electrònic:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Sabadell: Centre el Camí. C/ Jardí, 11, 1er A
Barcelona: Centre el Camí . C/Consell de cent, 446 Entlo 2ª  (Esquina c/ Nàpols)

 

 

 
Copyright © 2020 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies