La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf

Numerologia de l’Ànima: Coneix la teva essència

6 Maig a Sabadell i 13 Maig a Barcelona

La Numerologia de l’Ànima forma part del paradigma de La Medicina de l’Ànima.

La vida ens parla a través del cos, dels miralls, de les metàfores, i la numerologia també és un dels idiomes que utilitza la vida per a comunicar-se amb nosaltres.

Amb ella explorarem el nostre camí: veurem els nostres dons, els reptes, la salut, així com els diferents cicles per els quals passem al llarg de la nostra vida

La numerologia parla sobre tu i et dóna l’oportunitat de relacionar-te amb tu mateix d’una altra manera, sabent que ets diferent, únic, una persona desperta i conscient 

El coneixement de la numerologia té un gran valor perquè aclareix molts dels esdeveniments que ens succeeixen, i també per descobrir la teva implicació en la creació de la teva vida, ja que ens servirà com a guia de viatge. 

A través de la numerologia de l’ànima pots descobrir el teu propòsit de vida, quines qualitats has vingut a manifestar i a compartir.

Aquest coneixement ens facilita les relacions amb els altres i l’acceptació de nosaltres mateixos com a persones úniques.

No hi ha res que tu no puguis fer mirant la radiografia dels teus números.

 

El curs inclou Aliments de l’Ànima: Respiració conscient, meditació, moviment corporal conscient, humor i riure.

 

“Practicant els Aliments de l’Ànima te’n recordes de tu, connectes amb tu mateix i un realment pot viure la vida que dessitja viure.”

 

Imparteix: Sonia Campos Magallanes, terapeuta i formadora en La Medicina de l’Ànima, deixebla d’Eric Rolf desde 1997.

 

La Formació en La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf és una formació flexible, on pots fer la formació continuada o bé tallers solts, doncs cada un té el seu propi sabor.

 

Horari: dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h.

 

Aportació: 50€

 

Informació i inscripció:

 

Fix: 93 727 93 08
Mòbil: 615 44 34 51
Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Sabadell: Centre el Camí. C/ Jardí, 11, 1er A
Barcelona: Centre el Camí . C/Consell de cent, 446 Entlo 2ª  (Esquina c/ Nàpols)

 

 
Copyright © 2020 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies