La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf

Esdeveniment Llavor: L’origen del símptoma o malaltia

1 d'Abril a Sabadell

Els esdeveniments llavor són vivències concretes de la teva vida on es formen les creences limitadores de com perceps la vida i com reacciones a ella. Els problemes físics, malalties i patrons emocionals tenen el seu origen en les creences que neixen dels esdeveniments llavor.

 

Les dolences o malalties que teníem de petits ens donen pistes de les creences en les que hem crescut, moltes de les quals amb el temps les hem fet nostres.

 

Adonar-te de com creem les nostres experiències de vida a través de la nostra percepció et permet alliberar els patrons que es repeteixen.

 

És un procés de transformació i evolució que té com a objectiu arribar fins a la primera experiència que va provocar la creença, fer-te conscient del que t’ha aportat i deixar anar el que no t’ha servit per sentir-te lliure per actuar d’una altra manera.

 

Observarem l’esdeveniment llavor amb la saviesa del present i ampliarem el context on va tenir lloc. Es tracta d’acceptar el que vas sentir i adonar-te de com et sents ara, i aquella experiència serà una evolució.

 

Es tracta de deixar de subjectar tot el que t’allunya de la teva vida i de tu mateix, perquè quan un es diu SI a si mateix, es canvia internament i també el cos canvia.

l curs inclou Aliments de l’Ànima: Respiració conscient, meditació, moviment corporal conscient, humor i riure.

“Practicant els Aliments de l’Ànima te’n recordes de tu, connectes amb tu mateix i un realment pot viure la vida que dessitja viure.”

Imparteix: Sonia Campos Magallanes, terapeuta i formadora en La Medicina de l’Ànima, deixebla d’Eric Rolf desde 1997.

La Formació en La Medicina de l’Ànima d’Eric Rolf és una formació flexible, on pots fer la formació continuada o bé tallers solts, doncs cada un té el seu propi sabor.

Horari: dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 19:30h.

Aportació: 50€

Informació i inscripció:

Fix:

93 727 93 08

Mòbil:

615 44 34 51

Correu electrònic:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Sabadell: Centre el Camí. C/ Jardí, 11, 1er A
Barcelona: Centre el Camí . C/Consell de cent, 446 Entlo 2ª  (Esquina c/ Nàpols)

 
Copyright © 2020 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies