Inici Teràpia floral
Teràpia floral

El doctor Bach, del qual porten el seu nom les essències, era un metge del país de Gal.les, a la Gran Bretanya. Després de graduar-se a Londres com a metge, va realitzar notables treballs d'investigació en bacteriologia. Es va dedicar a la recerca d'algun mètode menys agressiu, més subtil, benigne i suau. Va ser llavors que va tenir contacte amb la Homeopatia, en la qual també va destacar com a metge i investigador, rebent el reconeixement dels seus col.legues.

Després d'alguns anys de practicar la medicina a Londres amb molt d'èxit, es va trobar amb un fet curiós: alguns pacients que tenien la mateixa malaltia tenien algunes altres característiques similars, com la seva postura, la seva forma de parlar, els seus gestos i les seves expressions. Va començar llavors a analitzar els seus pacients no només per les seves malalties i símptomes, sinó per les seves personalitats. Per descomptat, necessitava d'un remei per a cada tipus de personalitat.

Després d'experimentar els efectes d'algunes tintures de flors amb ell mateix, i després amb plantes i animals, comença a provar els seus remeis amb pacients, receptant’els-hi remeis d'acord al seu tipus de personalitat en lloc de als seus símptomes. A causa dels sorprenents resultats que obté, decideix prendre una nova filosofia en la seva recerca: Per corregir una malaltia física, cal primer corregir els problemes emocionals del pacient. Bach pensava que el tractament de les emocions i la ment són fonamentals al moment de tractar les malalties físiques. Al moment de corregir els problemes emocionals, els problemes físics poden resoldre’s més fàcil i ràpidament, i sense risc que tornin a presentar-se.

És així com aconsegueix reunir 38 remeis, cadascun amb una aplicació específica per a un tipus de personalitat, cadascun relacionat amb problemes emocionals o estats d'ànim. Aquests 38 remeis estan compostos per 34 flors silvestres, 3 flors de cultiu i l'últim no és una flor, sinó aigua de deu.

El Dr Bach va ser el que va promoure aquesta nova forma de curar i en aquest moment són molts els sistemes que s'han afavorit amb aquest descubriment. Ara comptem amb les Essències de Califòrnia, el seu descobriment va ser a càrrec de Patricia Kaminski i Richard Katz, comptem amb 103 del Kit Professional, a més compta amb les d’investigació, les quals ens ajuden a portar la nostra vida d'una manera millor en aquests temps tan difícils on són moltes les proves que hem de salvar.

 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies