Inici Naturopatia
Naturopatia

En qualsevol societat, la conservació de la salut integral i la prevenció de la malaltia haurien de  tenir una prioritat absoluta. Mitjançant les normes d’una alimentació sana, exercici racional i moderat, bevent l’aigua suficient i utilitzant els recursos vitals que ens ofereix generosament la natura no contaminada, facilitem  la curació.  Aquest és precisament l’objectiu principal de la Naturopatia.
Els tractaments mai han de perjudicar.
En la medicina natural no s’utilitzen mètodes o productes que tinguin risc de produir efectes secundaris. Importa la seguretat, no la rapidesa.
No s’ha de pretendre eliminar els símptomes sinó les causes.
S’ha de respectar i afavorir el procés natural de curació, escollint les teràpies més senzilles i segures, que permeten la lliure acció de les forces curatives naturals.
Utilitzant de manera adequada els productes d’herboristeria, homeopatia, Flors de Bach etc. podem depurar-nos, reforçar el nostre sistema defensiu i encaminar tots els nostres òrgans cap a la recuperació del seu equilibri natural.
En la consulta de Naturopatia es poden  detectar desequilibris quan encara no són visibles en les anàlisis de sang o en les radiografies. Per això és molt recomanable anar regularment al naturòpata  i sotmetre’s  als següents mètodes de valoració de l’estat de salut:

1. EXÀMEN DE L’IRIS
La iridologia és un mètode que, examinant l’aspecte de l’ull, en particular de l’iris, permet avaluar l’estat de salut física i energètica.

2. TEST DE LA GOTA DE SANG HLBO
La foto microscòpica de la sang d’una persona és tan particular com les seves empremtes dactilars. El naturòpata  pot realitzar una valoració a partir de las taques blanques o verdoses que apareixen i de l’aspecte i la forma de la coagulació de las cèl•lules.

3. LA LLENGUA
En totes les pràctiques mèdiques s’observa l’aspecte de la llengua. Es pot detectar gran varietat d’alteracions, entre elles, per exemple, una carència greu de ferro (llengua inflamada). També s’observa  el funcionament dels òrgans interns.

4. EL POLS
A través del pols, no només es pot valorar la velocitat del ritme cardíac (lentitud o bradicàrdia i acceleració o taquicàrdia).
Practicant aquesta tècnica oriental,  s’obté a través del pols dades sobre el funcionament dels principals òrgans i fins i tot es poden detectar malalties abans que es manifestin físicament o en les anàlisis clíniques.
 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies