Inici Rebirthing
Rebirthing

Què és el Renaixement?

El renaixement (en anglès Rebirthing) és una tècnica de sanació, de desenvolupament personal i de realització espiritual. Ajuda a processar la ment i els sentiments, administrant l'energia espiritual i el poder que necessitem per transformar-nos, curar les nostres emocions i tenir una vida més equilibrada.

Aquesta tècnica a més de ser efectiva i poderosa, és suau, natural i segura.

Va ser creada per Leonard Orr el 1974 i des de llavors s'ha estès a milers de persones al planeta. La tècnica de respiració circular que s'utilitza es porta practicant des de fa segles per alguns yoghis  (practicants de ioga).

Per mitjà d'aquesta tècnica suau de respiració recuperem la nostra capacitat respiratòria i anem desbloquejant pas a pas les emocions que limiten el nostre veritable potencial. Els beneficis són tant de benestar emocional com de benestar físic. Es diu en els Vedes (escriptures sagrades de l'Índia) que la respiració circular porta a l'eternitat.

L’ús i pràctica de la respiració conscient i connectada és una eina de presa de consciència, desbloqueig emocional i neteja energètica.

Es complementen les sessions amb Pensament Creatiu, l’aplicació del poder del pensament per entendre el poder creador de la ment a l’uníson amb l’univers individual i col.lectiu.
 
Copyright © 2019 . Tots els drets són reservats.
www.centreelcami.com - Mapa web

Avís legal  - Política de cookies